Denkt u mee over de nieuwe woningen op de plaats van historisch Alcazar?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Op de locatie van het zalencentrum, restaurant en vroeger discotheek Alcazar in Puttershoek ontwikkelt Stebru een nieuw woningbouwprogramma.

Digitaal meedenken in plaats van bewonersavond

Vanwege het coronavirus is de Meet & Greet van 25 maart van het project niet doorgegaan. Het doel van deze avond was om omwonenden en belangstellenden de eerste ideeën te presenteren en hierop te laten meedenken. Ontwikkelaar Stebru heeft in samenwerking met Beyond Now, RoosRos Architecten, Arsvirens en gemeente Hoeksche Waard nu een ‘digitale bewonersavond’ ontwikkeld. Zo kunt u op afstand de voorlopige plannen bekijken en uw mening geven. En net zoals op de avond zelf, heet wethouder Piet van Leenen u online welkom.

Aanmelden ‘digitale inloopavond’

U kunt u aanmelden via www.stebru.nl/projecten/alcazar. Vul hier in dat u graag op de hoogte blijft van de ontwikkeling. U ontvangt vervolgens per e-mail de informatie en uitnodiging om mee te denken. Heeft u zich eerder aangemeld voor de Meet & Greet van 25 maart? U hoeft zich niet opnieuw aan te melden. Stebru en de samenwerkende partijen zijn erg benieuwd wat u van de toekomstige ontwikkeling vindt. We horen het graag!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren