5x leuke Facebookgroepen in de Hoeksche Waard om lid van te worden

975
Foto PR

Hoeksche Waard – Nu veel mensen binnen zitten hebben wij een aantal leuke Facebookgroepen op een rij gezet die je als Hoeksche Waarder kan volgen.

1. Nationaal Landschap Hoeksche Waard

Een groep met mooie foto’s van de natuur en het landschap in de Hoeksche Waard gemaakt door inwoners van de Hoeksche Waard.


2. No Waste Hoeksche Waard

In deze tijden bieden veel bedrijven en kwekers hun goederen “aan huis” aan. In deze groep verzamelen ze de bedrijven die in de Hoeksche Waard gevestigd zijn. Ook de boeren die “normaal gesproken” aan huis verkopen mogen genoemd worden op deze groep.

Bezoek de pagina hier


3. Hoeksche Waard in vroeger tijden

Groep over de Hoeksche Waard ‘in vroeger tijden’. Hoe zag de Hoeksche Waard er tussen pakweg 1900-1980 uit? Beelden uit vroeger tijden, die laten zien hoeveel er op sommige plekken is veranderd, of juist hoe weinig op andere plaatsen. Oude foto’s en zeker ook bijbehorende info is welkom!

Bezoek de pagina hier


4. Voetbalfoto’s van vroeger uit de Hoeksche Waard

Een groep met allerlei foto’s van vroeger van het voetbal in de Hoeksche Waard

Bezoek de pagina hier


5. HWT Truckersrit 2020

HWT Truckersrit 2020 is een samenwerking tussen Hoeksche Waards Transport en Stichting Hoeksche Waardse Truckers door toevoeging van foto’s van truckers ritten de afgelopen jaren willen we de doelgroep laten weten hun niet te vergeten en toch het gevoel geven dat we zeker aan hun denken.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.