De Buitensluisse Paardenmarkt in Numansdorp die gepland stond op 10 juni is afgelast

468

Numansdorp – De 308e Buitensluisse Paardenmarkt in Numansdorp die op 10 juni stond gepland is afgelast dat liet de organisatie weten op Facebook.  Het risico is te groot met zoveel bezoekers en de mogelijkheid bestaat dat ook na 1 juni evenementen niet door kunnen gaan.

Ook hebben wij gekeken naar een eventueel uitstel naar het najaar van 2020. Gezien de zeer onzekere toekomst en de toch lange voorbereidingstijd die nodig is, is dit geen reƫle optie gebleken. Dus kijken we heel graag vooruit naar het volgend jaar, waarin we dus dit jaar, maar eigenlijk ook de verregende paardenmark van vorig jaar ( 2019 ) moeten gaan inhalen. En dat gaan we doen! Blijf gezond allemaal aldus bestuurslid Rob Reedijk.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.