Imkersvereniging Hoeksche Waard deelt gratis zaad uit op nationale zaaidag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De Imkersvereniging Hoeksche Waard deelt op woensdag 22 april gratis bloemenzaad van bijenplanten uit.

Ook de Imkersvereniging Hoeksche Waard heeft te maken met de corona maatregelen. Alle activiteiten liggen stil. Dat betekent dat de bijeenkomsten voor de leden zijn stilgelegd, maar ook dat de basiscursus die dit jaar voor het eerst in de Hoeksche Waard zou starten niet doorgaat. De cursus is doorgeschoven naar volgend jaar.

Ook alle externe activiteiten liggen stil. Er zijn geen markten waar de vereniging zich kan presenteren en ook de Maatschappelijke beursvloer is uitgesteld.Allemaal gelegenheden waar de Imkersvereniging graag bloemenzaad had willen uitdelen.

Dit zaad is een mengsel van bloemenzaden die goed zijn voor bijen. Zoals goudsbloemen, zonnebloemen, verschillende soorten klaver, bijenbrood, etc. Het zaad kan gezaaid worden in april en mei.Nu er van dit zaad nog best wat over is, willen we de Hoeksche Waarders graag de kans geven dit zaad gratis op te halen en te zaaien in hun tuin.

Het zaad is op te halen bij het secretariaat van de vereniging aan de Oudendijk 47 in Strijen op woensdag 22 april tussen 13 en 16 uur.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren