Milieustraat in Westmaas zaterdag weer open, Kom alleen in uiterste noodzaak en hou rekening met minimaal 1,5 uur wachttijd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto RAD Hoeksch Waard

HOEKSCHE WAARD – Met ingang van zaterdag 18 april zal de milieustraat van het RAD Hoeksche Waard in Westmaas weer geopend zijn. Het RAD roept wel op alleen in uiterste noodzaak naar de milieustraat te komen en geeft ook aan dat de wachttijd minimaal 1,5 uur is en indien door te grote drukte de verkeersveiligheid niet gegarandeerd kan worden dat de milieustraat haar deuren zal sluiten.

Ondanks de frequente oproep om alleen in uiterste noodzaak naar de milieustraat te komen, is gebleken dat er een duidelijke behoefte is om met name op zaterdag het afval naar de milieustraat te brengen.Hoewel de Corona crisis nog niet ten einde is, hebben we besloten om vanaf 18 april de milieustraat op zaterdag weer te openen voor bezoekers gedurende de reguliere openingstijden 8.00 – 13.30 uur.

Vanwege de veiligheid van onze medewerkers en de veiligheid van onze bezoekers, gelden de volgende regels:

  • Kom niet naar de milieustraat als u last heeft van luchtwegklachten, verhoging of koorts.
  • Kom niet naar de milieustraat als u kort geleden in aanraking bent geweest met een met COVID-19 besmet persoon.
  • Kom niet met kinderen naar de milieustraat.
  • Maximaal 5 auto’s worden op het bordes toegelaten.
  • Zodra de toegangsbanen op ons terrein vol zijn wordt de poort tijdelijk gesloten, totdat er weer voldoende ruimte is op ons terrein.
  • Houd 2 meter afstand van de medewerkers en andere bezoekers.
  • Blijf in uw auto zitten wanneer u moet wachten.

Omdat er maximaal 5 auto’s tegelijk op het bordes worden toegestaan zal de wachttijd oplopen tot minimaal 1,5 uur. Indien de verkeersveiligheid dit vereist zal de RAD haar milieustraat helemaal moeten sluiten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren