Ramon Orgers aangesteld als trainer Piershil 1

745
PIERSHIL – SV Piershil heeft Ramon Orgers (35) aangetrokken als hoofdtrainer van Piershil 1. Orgers, die gezien wordt als een ambitieuze trainer, heeft 15 jaar in de selectie van Zinkwegse Boys gespeeld. Trainerservaring heeft hij opgedaan bij de jeugd en de tweede elftallen van Zinkwegse Boys en ’s-Gravendeel. Piershil hoopt in het nieuwe seizoen in de 4e klasse weer eens punten te gaan pakken.
 

 
Het bestuur van Piershil is verheugd met de aanstelling van een trainer die weet wat hij wilt en wat belangrijk is binnen de club. Orgers: ,,Ik ken SV Piershil als een gezellige kleine club, waar zowel prestatie als plezier heel goed samen kunnen gaan. Dat was voor mij ook een belangrijke reden om te solliciteren.
 
Nadat mijn trainerscarrière afgelopen jaar op een laag pitje heeft gestaan begon het toch weer te kriebelen. Daarom ben ik SV Piershil dankbaar dat ik als beginnende hoofdtrainer precies op dit moment deze kans krijg”. Met de aanstelling van Ramon Orgers heeft SV Piershil de staf voor de selectie rond. Met ingang van seizoen 2020-2021 zijn Orgers en Aaron van der Bijl (leider) verantwoordelijk voor Piershil 1, René de Munnik en Sam van der Stigchel zullen de scepter zwaaien over Piershil 2.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.