Lentekost Puttershoek een groot succes!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK – Het afhalen van de Lentekost in Puttershoek/ Maasdam op 21 april was een groot succes. De Drie Lelies en vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard boden de mogelijkheid om een lekkere Lentekost (drie gangen) af te halen. Maar liefst 29 mensen maakten gebruik van deze mogelijkheid.

Dat de maaltijd lekker was bleek wel uit de reacties. Een vrijwilligster kreeg zelfs een telefoontje van een deelnemer die even wilde vertellen hoe ze had genoten van de drie gangen. Naast het lekkere eten was het voor veel mensen ook heel fijn om weer even een loopje en een praatje te hebben met iemand. Dit alles op een afstand van 1,5 meter natuurlijk. In de maand mei wordt ook de mogelijkheid weer geboden om een drie gangen Lentekost af te halen en wel op dinsdag 5 mei. Afhalen kan tussen 12.00 en 13.00 uur. Bent u echt niet in staat om langs te komen dan kunt u dat aangeven bij uw aanmelding en dan zullen we bij u bezorgen tussen 12.00 en 13.00 uur.

De kosten zijn € 10,00 per persoon. Bij afhalen met pin of gepast betalen bij de bar van De Drie Lelies en bij bezorgen gepast betalen bij de bezorger. Wij hanteren 1,5 meter afstand. U kunt zich aanmelden t/m 1 mei bij Tannie Stooker, tel. 078-6763928

 

 

Op de eerste foto: Echtpaar Lammers, vrijwilligers Welzijn HW en op de achtergrond Gert Schilperoort van de Drie Lelies. Tweede foto: Echtpaar Lammers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren