Oud papier inzameling zaterdag 25 april door het RAD Hoeksche Waard in Westmaas 

444

WESTMAAS – De RAD haalt op zaterdag 25 april 2020 het oud papier op in Westmaas. In verband met het Corona virus wordt het ophalen van het oud papier op deze dag niet door de leden van Fanfare Orkest Da Capo gedaan.

De RAD neemt uw oud papier mee als het op tijd (vóór 8:00 uur), goed gebundeld of in kartonnen dozen op de container aanbiedplaats staat. Het oud papier dient schoon en droog te zijn en mag geen vervuiling bevatten zoals pizzadozen, plastic, piepschuim, glas of hout.

De container van Da Capo, die op het gemeenteterrein aan de Laan van Westmolen staat, is wel open van 09.00 uur tot 11.00 uur voor inwoners die het oud papier altijd zelf wegbrengen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.