Raadslid de Koning in gesprek met oud burgemeester van der Velden op de dag van de Arbeid

328
Oud Burgemeester van der Velden.

Hoeksche Waard – 1 mei is de Dag van de Arbeid. De PvdA Hoeksche Waard heeft een alternatieve 1 mei viering bedacht. Raadslid Mark de Koning praat online met de eerste waarnemend burgemeester van de gemeente Hoeksche Waard, partijgenoot Peter van der Velden.

Mark de Koning raadslid van de PvdA Hoeksche Waard

Op vrijdagavond 1 mei om half acht blikt De Koning samen met Van der Velden, die zijn taak na enkele maanden moest neerleggen wegens gezondheidsproblemen, terug op die beginperiode van de heringedeelde gemeente. Daarna zullen zij het tijdens deze webinar hebben over de lessen die Nederland leert van de coronacrisis en de betekenis ervan voor het sociaaldemocratische verhaal van de PvdA. Belangstellenden kunnen het gesprek niet alleen volgen, zij kunnen er ook aan meedoen en vragen stellen via een chat.

Aanmelden is noodzakelijk via https://pvdahoekschewaard.webinargeek.com/1-mei-bijeenkomst-online-pvda-hoeksche-waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.