Schenking handalcohol aan Zorgwaard warm ontvangen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Harrie Huisman (links op de foto) en Corrie de Vries (rechts op de foto). Zij zijn broer en zus en Corrie is zorgassistent bij Zorgwaard op locatie Gravin. In het midden Leo van Oord, zorgmanager bij de zorgorganisatie.

HOEKSCHE WAARD – Zorginstelling Zorgwaard mag zich vrijwel wekelijks verheugen over schenkingen van mondkapjes door diverse bedrijven en organisaties. Deze week geen mondkapjes als schenking, maar handalcohol. In deze tijd van coronabesmettingen is goede handhygiëne een belangrijke schakel bij het voorkomen van het verspreiden van het virus.

KH Chemicals schonk maar liefst 40 liter van deze essentiële ontsmettingsvloeistof. Het Zwijndrechtse bedrijf kwam op het idee door de familieband tussen de gulle gever, Harrie Huisman (links op de foto) en Corrie de Vries (rechts op de foto). Zij zijn broer en zus en Corrie is zorgassistent bij Zorgwaard op locatie Gravin. In het midden Leo van Oord, zorgmanager bij de zorgorganisatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren