Hoe verloopt het Coronavirus in de Hoeksche Waard: Overzicht van cijfers van donderdag 7 mei tot dinsdag 19 mei

815

Hoeksche Waard – De landelijke daling van besmettingen met het Coronavirus lijkt in de Hoeksche Waard ook door te zetten. Het is te hopen dat deze trend met daling doorzet nu de maatregelen versoepelt worden. Het is belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen blijft houden!

Donderdag 7 mei tot 19 mei 2020:

  • Besmet: +6 (7 mei was 281 en is nu 287)
  • Ziekenhuis: +2 (7 mei was 74 en is nu 76)
  • Overleden: +0
  • Genezen verklaard: +6

Het totaal aantal besmettingen ligt mogelijk hoger omdat niet iedereen getest wordt . Dit is echter in deze periode verminderd i.v.m. genezen personen welk door het RIVM verwijderd zijn uit de cijfers.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.