Servicepunt Maasdam in het gemeentehuis van de Hoeksche Waard weer open voor noodzakelijke publieksdienstverlening

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Maasdam – Vanaf woensdag 20 mei kunt u ook weer in Maasdam terecht voor de noodzakelijke dienstverlening. Het servicepunt in Oud-Beijerland was al beperkt open.Vanwege de drukte en om het aantal reisbewegingen te beperken opent de gemeente   nu een tweede servicepunt.

Afspraak maken
Gezien de coronatijd is publiekszaken alleen beschikbaar voor noodzakelijke diensten. Hiervoor maakt u vooraf telefonisch een afspraak via telefoonnummer 14 0186 | 088 – 647 36 47. Is uw afspraak niet dringend? Stel dan uw afspraak nog even uit. Dit alles om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Ook wij houden ons aan de richtlijnen. U ook?
Voor uw en onze gezondheid zijn al onze locaties zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vragen u hier rekening mee te houden. Ook vragen we u om minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere bezoekers en personeel. Als u een afspraak heeft vragen wij u om niet (veel) eerder dan het tijdstip van uw afspraak naar het gemeentehuis te komen, om wachtrijen in de hal te voorkomen. Kom met zo min mogelijk personen naar binnen. Hiermee beperken we samen het risico op besmetting met het coronavirus.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.