TotalisNaturales open op Hemelvaartsdag,  een gratis honingproeverij bij je aankoop vanaf 10 euro.

235

STRIJEN – Met Hemelvaartsdag zijn we open van 11.00 tot 16.00 en de vrijdag erna net als altijd van 13.00 tot 16.00 uur.

We verkopen natuurlijk honing in allerlei smaken en ook verschillende zelfgemaakte bijenproducten, zoals zeep, zalf en propolis. Daarnaast hebben we ook diverse andere streekproducten. Het is echt de moeite waard om ons assortiment te komen bekijken.

Normaal gesproken houden we regelmatig honingproeverijen en als je honing wilt kopen kun je die ook altijd proeven. Dat kan nu niet en dat vinden we erg jammer.Vandaar dat we het nu anders doen.

Dus hebben we net als vorige week ook nu nog (zolang de voorraad strekt) een gratis honingproeverij bij aankoop vanaf 10 euro aan producten, die je mee naar huis kan nemen.  Met die honingproeverij kun je verschillende soorten honing en ook stuifmeel proeven. We hebben een leuke selectie voor je gemaakt van verschillende soorten honing om kennis te maken met de veelzijdigheid in smaken van honing.

We hebben er een filmpje bij gemaakt om uit te leggen wat je proeft en waar het vandaan komt.

Graag tot ziens op de Oudendijk 47 in Strijen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.