MaasMuziek presents a tribute to Alcazar uitgesteld naar 2021

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Wegens de door de overheid genomen maatregelen rondom het Coronavirus kon het concert op 4 april niet doorgaan. Gelukkig hebben MaasMuziek en Alcazar toen nog een vervangende datum kunnen vinden op 13 juni 2020.

De maatregelen zijn inmiddels door de overheid versoepeld, echter is het nog niet mogelijk om het concert 13 juni door te laten gaan. Het goede nieuws is dat  Alcazar langer open blijft waardoor het mogelijk is om het laatste concert van MaasMuziek in Alcazar te verplaatsen naar 2021. Noteert u de volgende datum in uw agenda: MaasMuziek presents “A Tribute to Alcazar” op zaterdag 10 april 2021.

Kaarten die reeds zijn gekocht zijn blijven geldig voor de editie van 2021. Als u verhinderd bent op 10 april 2021 kunt u contact opnemen via [email protected]

Het concert in Alcazar en op welke manier het doorgang zal hebben hangt af van de ontwikkelingen en het beleid met betrekking tot het coronavirus.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren