Onze nieuwe adverteerder Het Plein is klaar voor de heropening van het restaurant en terras op 1 juni

549

HOEKSCHE WAARD – Vandaag verwelkomen wij onze nieuwe adverteerder Bar/ Restaurant / Snackbar het Plein uit Strijen als nieuwe adverteerder. Ook interesse om te gaan adverteren ? Klik hier.

We zijn weer klaar om jullie te ontvangen in ons restaurant en op het terras vanaf maandag 1 juni

Wij hebben inmiddels alles Corona-proef ingedeeld in ons restaurant dus…… Yessss op maandag 1 juni mogen ook wij weer open om 12:00 en staan we weer klaar om jullie te ontvangen!!

Echter mogen er maar 30 personen binnen en gaan wij dus werken met 2 shifts. U kunt reserveren voor diner: 17:00 tot 19:00 en dan van 19:00 tot 21:00 dit geld voor vrijdag tm zondag ! (overige dagen ook reserveren maar dan werken we niet met shifts😉)

Ook ons terras is er klaar voor !! En hopelijk hebben we een mooie zomer in het vooruitzicht 🙏☀️

Voor nu jammer dat het zo moet maar helaas is het even niet anders in deze Corona tijd maar u en onze veiligheid staat voorop !

We hopen u allemaal weer snel te mogen verwelkomen voor een heerlijke lunch of diner en drankje ! Wij hebben er weer zin in !! 🥳

Wij ( erna & sonja ) en alle medewerkers staan weer voor u klaar om er toch ondanks alle beperkingen er weer voor jullie te mogen zijn !!

Om te reserveren kunt u bellen met 078-6744593 of mailen naar [email protected]

Over het Plein

Het Plein is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Strijen. Begonnen in 1985 en in maart 2010 is het Plein officieel overgenomen door moeder en dochter, Erna & Sonja.
U kunt bij het Plein terecht voor een drankje en een hapje. Maar dat is lang niet het enige. We hebben ook een snackbar waar u uw eten kunt afhalen, of wat dacht u van ons restaurant waar u gezellig kunt eten. Ook hebben we regelmatig een wisselende kaart voor frisse nieuwe gerechten. Verder hebben we ook een zaal voor feesten en partijen.

Wie zijn wij

Sinds maart 2010 is het Plein overgenomen door Sonja en Erna. Doordat ze beiden al werkzaam waren in het bedrijf waren ze al goed op de hoogte over hoe het in zijn werk ging. Toch blijft het een leuke uitdaging voor ze. Sinds Sonja en Erna het hebben overgenomen zijn er een aantal dingen veranderd en verbeterd. Tot op de dag van vandaag leiden ze met plezier het bedrijf en een leuk team er om heen hebben is alleen maar mooi meegenomen!

 

Het Plein bakt alle snacks in zuiver plantaardige olie volgens de regels van het“Verantwoord Frituren”. Dit geldt zowel voor de snackbar en in ons restaurant. Vloeibaar frituurvet bevat meer onverzadigde vetzuren dan vast frituurvet en is daardoor gezonder. Vloeibare producten hebben een hoog gehalte aan goede onverzadigde vetzuren en een laag gehalte aan verzadigde transvetten.Hier mee kunt u er vanuit gaan dat onze frites met de grootste zorg worden bereid en met behulp van de beste apparatuur!

Kortom, volop mogelijkheden bij ‘t Plein! Kijk voor meer informatie verder op onze website www.hetpleinstrijen.com .

Heeft u nog vragen? Dan is het geen probleem om contact met ons op te nemen via email of telefoon! (078-674-4593)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.