Gunterweit aflevering 8 in Klaaswaal, Westmaas en de Sint Anthoniepolder

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Het Pinksterweekend 2020 is  anders dan normaal voor de mannen van Gunterweit ….Normaal gesproken maken Wim Wisse, Ton Vander Sluis en Johan Plomp tijdens het Pinksterweekeinde televisie voor Roparun TV. Dat zijn vaak zware verhalen over de verschrikkelijke ziekte kanker.Alhoewel dat vrij pittige en emotionele verhalen zijn, vindt het trio het erg belangrijk om hier ook aandacht aan te besteden. Ook juist in deze tijd is hier aandacht voor nodig .

Tijdens de opnames van Gunterweit halen af en toe wat uit en zijn soms wat flauw en ontdeugend, maar dat doen we met een reden …een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Zeker in deze tijd hopen wij een glimlach  op veel gezichten te toveren.

Door het Coronavirus is 2020 is de focus nu op het maken van een programma  voor de senioren  en ook dat doen we echt met zoveel liefde  en plezier dat dit ons gemis van de Roparun voor een groot deel compenseert. Zeker als je een bevlogen buschauffeur  hebt, dank aan Kevin Strijker, een bescheiden maar een bevlogen en buitengewoon aardige verteller over de Sint Anthoniepolder aan boord hebt. Dat hij ook nog even de heer Barendregt regelde was de kers . op de taart .

Onderweg kom je ineens een Kartuizer-monnik tegen, een op hol geslagen paard, mooie polders, stoomtreinen, verhalen over stiekem voetballen ⚽️, als het gras twee kontjes hoog is, twee dansmariekes op de wals en over burgemeesters….. kortom te veel om op te noemen.

Veel kijkplezier bij aflevering 8 ? van Gunterweit.

#Klaaswaal #Westmaas #SintAnthoniepolder #HoekscheWaard#Gunterweit #HoekscheWaardTV

— met Wim Wisse en 2 anderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.