Video: Een rondje door de Hoeksche Waard. Oer Hollands met molens en vergezichten!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Toon Welink uit Spijkenisse is in het dagelijks leven touringcarchauffeur. Omdat het werken/reizen momenteel stil staat heeft hij maar eens gekeken wat er voor moois te zien is in de Hoeksche Waard

Toon Welink uit Spijkenisse is in het dagelijks leven touringcarchauffeur. Omdat het werken/reizen momenteel stil staat heeft hij maar eens gekeken wat er voor moois te zien is in eigen land en daar een korte video van gemaakt. In dit geval om de hoek, De Hoeksche Waard !

De Hoeksche Waard, een mooi stuk Nederland even ten zuiden van het drukke Rotterdam. Een eiland met ongekend veel flora en fauna ! De Korendijkse slikken is zo’n natuurgebied . Een vogelreservaat beheert door natuurmonumenten. Maar ook de kleine gehuchten aan een dijk spreken tot de verbeelding. Plaatsen waar het soms lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan. En dan natuurlijk de vele molens. Tastbare herinneringen uit lang vervlogen tijden met, van verre, hun markante silhouet in het weidse landschap ! De Hoeksche Waard ? , een mooi stuk Nederland en gewoon eens bezoeken!

Bekijk hieronder de video:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren