Haventje in Maasdam kan er na de make over weer jaren tegen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

MAASDAM – De afgelopen maanden heeft het haventje van Maasdam een complete make over gekregen. De damwand langs de gehele haven en de vingersteigers waartussen de boten liggen zijn volledig vernieuwd. De damwand was aan het einde van zijn levensduur en de grond erlangs verzakt waardoor het water er overheen sloeg. Daarnaast waren de steigers voor een groot deel verrot. Ook de botenhelling en het straatwerk werden opgeknapt. Daarnaast zijn er 2 bankjes, een tegelplateau en een prullenbak geplaatst, waar Model Vaargroep Binnenmaas Maasdam heel blij mee is. Zij kunnen nu hun hobby uitoefenen zonder dat ze daarvoor stoelen mee van huis hoeven te slepen.

De klus werd geklaard door aannemersbedrijf Damsteegt B.V. uit Meerkerk. Dorpswethouder Paul Boogaard nam vandaag een kijkje hoe het geworden is ? Niet alleen vanaf de kant maar ook vanaf het water. Ook sprak hij met de aannemer en de voorzitter van de Model Vaargroep. Met het te water laten van de boot van de Buitendienst nam hij het haventje officieel weer in gebruik ? En natuurlijk voer hij met dit mooie weer meteen even over dit mooie stukje Binnenmaas en bewonderde zo de rest van Maasdam vanaf het water.

 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren