Digitale presentatie en modernisering centrum Zuid-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Het centrum van Zuid-Beijerland krijgt een upgrade - Foto Gemeente Hoeksche Waard

Hoeksche Waard – De gemeente vind het van groot belang dat het voorzieningenniveau van de kern Zuid-Beijerland tenminste blijft zoals deze nu is. De aanwezigheid van voorzieningen zoals winkels, horeca, verenigingen zijn belangrijk om de kern vitaal te houden.

Konijnendijk Mode is een van de voorzieningen in Zuid-Beijerland. Om deze functie te kunnen behouden is uitbreiding en modernisering noodzakelijk. Als gemeente werken wij hier graag aan mee. Wij grijpen deze mogelijkheid aan om de openbare ruimte van de Marijkelaan en de Gravin Sabinastraat tot aan de verbinding tussen Konijnendijk en het centrum aan te pakken. Op deze manier is het detailhandelsgebied van Zuid-Beijerland beter bereikbaar en herkenbaar. Tegelijkertijd wordt de verkeersveiligheid en de doorstroming van het verkeer verbeterd. Door toepassing van klimaat adaptieve maatregelen realiseren wij ook een toekomstbestendige situatie.

Digitale presentatie en participatie

Helaas kon de geplande inloopavond op donderdag 2 april door de huidige coronacrisis niet doorgaan. Wij bedachten daarom een andere manier om u te informeren over het plan. Vanaf vrijdag 26 juni tot en met woensdag 8 juli kunt u het plan bekijken op de pagina centrum Zuid-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren