Samenwerkingsovereenkomst getekend voor de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) ‘Boezem & Co in Oud-Beijerland

388
Foto Gemeente Hoeksche Waard

OUD-BEIJERLAND – Kinderboerderij De Boezemvriend (in de wijk Croonenburgh) en het gebied eromheen is toekomstbestendig gemaakt, zodat iedereen er nog jaren plezier van kan hebben.

De kinderboerderij heeft een nieuwe stal gekregen en de speeltuin een nieuwe berging ? Het oude verenigingsgebouw ‘De Boezem’ in de speeltuin wordt gesloopt en daarvoor in de plaats is de nieuwe multifunctionele accommodatie (MFA) ‘Boezem & Co’ gekomen.

Zo gaat het nieuwe MFA eruit zien

Naast de verenigingen die nu gebruikmaken van het oude verenigingsgebouw De Boezem, biedt deze locatie straks ook ruimte en onderdak aan dagbesteding van Gemiva en Pameijer, buitenschoolse opvang van Kivido en een peutergroep van Spelenderwijs. Ook komt er een ontmoetingsplek van het Odensehuis voor mensen met beginnende dementie en hun partner. De afgelopen dagen hebben alle betrokken partners de samenwerkingsovereenkomst getekend. Vanwege de coronamaatregelen kon dat helaas niet gelijktijdig, maar het was voor iedereen een mooie mijlpaal.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.