Politie doet invallen in Maasdam, Ambacht en Rotterdam

5068
HOEKSCHE WAARD – De politie heeft dinsdagmorgen op zeker vier plekken in onze regio invallen gedaan in een langer lopend drugsonderzoek. Het gaat om invallen in Maasdam, Hendrik-Ido Ambacht, Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Ook in Eindhoven werd een pand doorzocht.

De invallen werden gedaan door Team Parate Eenheid. Met honden en technische recherche deed politie onderzoek in de woningen waaronder 1 woning in Maasdam. Onduidelijk is of er personen aangehouden zijn.
 
Het gaat om een langer lopend onderzoek, laat een woordvoerder van de Politie Eenheid Midden-Nederland weten. De politie laat weten dat het gaat om een drugsgerelateerd onderzoek. Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.