Het Handwerkcafé in Heinenoord gaat weer van start

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Heinenoord – Het Handwerkcafé in Jongerencentrum Joeno in Heinenoord gaat 1 september weer van start! Elke eerste dinsdag van de maand bent u van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers creatief aan de slag te gaan met uw eigen project. Om 19.30 starten we aan de Tienvoet 2a (links van sporthal de Tienvoet) en om ongeveer 21.00 uur stoppen we weer..

Op deze avonden kan men met een eigen handwerk komen en hieraan werken in gezelschap van andere handwerkliefhebbers. Samen handwerken is niet alleen gezellig maar ook handig. Tips van anderen helpen je weer vooruit en andermans enthousiasme helpt mee om je eigen handwerk af te maken, zodat het niet al te lang in de kast blijft liggen.

Kom eens langs. De toegang is €2,50. Aanmelden kan bij Toos Verzijl: 0186-602538. Kijkt u ook eens op www.welzijnhoekschewaard.nl voor nog meer leuke activiteiten.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren