De Wielewaal na Strijen nu ook in ‘s-Gravendeel

643
Wethouder Boogaard had de eer om de Wielewaal te onthullen. - Foto PR

s-Gravendeel is een bijzonder, elektrisch voertuig rijker: De Wielewaal, een shuttledienst voor ouderen en mindervaliden 🚗. Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk ‘s-Gravendeel heeft hiermee de mogelijkheid hen vervoer aan te bieden voor het doen van een boodschap of bijvoorbeeld een bezoek aan de kapper 💇‍♀️ of dokter👨‍⚕️.

Na Strijen is ‘s-Gravendeel het tweede dorp in de Hoeksche Waard waar dankzij vele vrijwilligers een dergelijke pendeldienst is. Vanmiddag mocht ik de Wielewaal helpen onthullen tijdens de feestelijke bijeenkomst 🎉.

Info 👉🏻 www.dewielewaalhw.nl

De Wielewaal is mede mogelijk gemaakt door o.a. Oranje Fonds, Barth Groep, Zorgwaard, PCOB, Algemene Seniorenbond ‘s-Gravendeel en Gemeente Hoeksche Waard.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.