Wethouder Boogaard bezoekt zomers Recreatieoord Binnenmaas

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Wethouder Paul Boogaard in gesprek met parkmanager Peter van Heijningen - Foto's Gemeente HW

Mijnsheerenland – Deze zonnige dagen met tropische temperaturen zorgen voor veel waterplezier in het zwembad van Recreatieoord Binnenmaas. Met dit lekkere weer en de verplichting om te reserveren melde het Recreatieoord dat je voor een koude plons zondag weer terecht kan omdat het de komende dagen tot zaterdag alle dagkaarten verkocht zijn.

Vandaag bracht wethouder Paul Boogaard van gemeente Hoeksche Waard een werkbezoek aan het populaire recreatieoord en sprak daar met Peter van Heijningen, sinds eind 2019 de nieuwe parkmanager. Van Heijningen liet de wethouder zien welke maatregelen er allemaal getroffen zijn om de bezoekersstromen in goede banen te leiden.

Tekst gaat verder onder de fotoserie

Boogaard genoot van het enthousiasme van de badgasten: “Het is goed om te zien dat er op de ligweide en in het zwembad voor de gasten voldoende ruimte is. Nu maar hopen op nog heel veel meer zomerse dagen, zodat heel veel meer mensen van het verkoelende water kunnen genieten.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren