Vanaf zaterdag 15 augustus kun je weer zelf je groenten oogsten bij Beleef het en Eet het in Strijen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Strijen – Vanaf zaterdag 15 augustus  kan iedereen weer op elke zaterdag en zondag terecht bij Beleef het en Eet aan Groot Cromstrijensedijk in Strijen  voor aardappelen, uien, rode bieten, wortelen en prei en later nog bonen. Elk weekend kan jong en oud zelf zijn eigen aardappelen en groenten van het land halen. Voor € 0,60 per kilo is het de moeite waard om flink aan het werk te gaan.Op zaterdag  kan je oogsten tussen 10 en 17 uur . Op zondag tussen 13 en 17 uur!

Naast de aardappels en groenten, kunnen bezoekers ook prachtige veldbloemen plukken. “We hebben op hetzelfde perceel een strook van vijftien meter breed ingezaaid met allerlei veldbloemen. Het is niet alleen een prachtig gezicht, maar het zorgt ook voor een goede omgeving voor insecten zoals bijen.” Een plaatselijke imker heeft in de bloemenranden meerdere bijenkasten staan. De honing is te koop in de kraam.

Moe van al het werk? Rust dan lekker op de strobalen uit en geniet van een heerlijk vers frietje. Van eigen aardappelen natuurlijk.

Bezoek voor meer info www.beleefheteneethet.nl en volg de Facebookpagina


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren