Grote stapel wilgentakken in brand in Heinenoord

831
Foto Brandweer Zuid Holland Zuid

Maandagnacht is er brand uitgebroken in een grote stapel wilgenhout in Heinenoord. Met veel materieel wordt de brand bestreden.In verband met de rook worden er in het dorp metingen verricht. Deze leveren geen afwijkingen op. Heeft u last van de rook sluit dan ramen en deuren.

Aan het begin van de nacht is 1 collega van de brandweer licht gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

De brand zal de komende uren gecontroleerd uitbranden. Meetploegen blijven komende tijd metingen verrichten in Heinenoord en in Poortwijk (Oud Beijerland). Advies is om uit de rook te blijven voor uw gezondheid.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.1 REACTIE

Comments are closed.