Puttershoeks echtpaar Stooker-Bestebroer 60 jaar getrouwd!

428
‪Een feestelijke dag voor Teun en Dora Stooker-Bestebreur 🎉 Zij zijn van 60 jaar getrouwd! - Foto Gemeente HW

Puttershoek – Het echtpaar Teun en Dora Stooker-Bestebroer is vandaag woensdag  12 augustus 60 jaar getrouwd! Wethouder Piet van Leenen kwam namens het gemeentebestuur op bezoek. Hij feliciteerde het echtpaar en nam bloemen mee.

Meneer Stooker is een echte Puttershoeker; hij woont vanaf zijn geboorte in het dorp. Mevrouw Stooker komt oorspronkelijk uit Rozenburg. Het echtpaar kreeg een zoon en 2 dochters. Inmiddels is de familie uitgebreid met 7 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Meneer was altijd werkzaam in de bouw. De laatste jaren gaf hij les in timmeren en metselen en hij nam hiervoor ook de examens af. Mevrouw zorgde voor het huishouden. Het stel fietst nog graag en samen puzzelen ze wat af: zowel in boekjes maar ook legpuzzels.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.