Veel reacties op plannen van Konijnendijk Mode en herinrichting centrum Zuid-Beijerland, vervolgstappen in oktober bekend

0
1845
Foto Gemeente HW

HOEKSCHE WAARD – Van vrijdag 26 juni tot en met woensdag 8 juli presenteerden de gemeente Hoeksche Waard online de plannen voor de herinrichting van het centrum van Zuid-Beijerland en de uitbreiding van Konijnendijk Mode. De gemeente ontving heel veel reacties op de voorgenomen plannen. 

De gemeente Hoeksche Waard wil graag zorgvuldig hun reactie geven op de verschillende vragen en aandachtspunten. In verband met de vakantieperiode duurt dit langer dan gebruikelijk. Naar verwachting staat het verslag van de online presentatie en de reactie begin oktober op de website. Ook kunnen we dan aangeven wat de vervolgstappen zijn.   


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.