Revalidatieafdeling de Rembrandt Oud-Beijerland krijgt uit voorzorg geïsoleerde verpleging, aantal besmettingen gestegen naar 16

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Zorgwaard

De afdeling geriatrische revalidatiezorg van  Zorgwaard in de Rembrandt heeft vandaag geïsoleerde verpleging gekregen. Het gaat om zogenoemde cohortverpleging. Dit houdt in dat cliënten die op de revalidatieafdeling verblijven, zorg krijgen van een vast team dat extra hygiënische maatregelen toepast. Het Aantal positief geteste personen op COVID-19 is opgelopen naar: 4 cliënten, waarvan 1 cliënt die op dit moment in het ziekenhuis verblijft en 12 medewerkers

De testuitslagen van vandaag alsmede het feit dat wij nog in afwachting zijn van de uitslag van een aantal tests hebben ons doen besluiten over te gaan tot invoering van de cohortverpleging. Met de cohortverpleging zorgen we ervoor dat onze cliënten en medewerkers zo min mogelijk risico lopen op een coronabesmetting.

De cliënten die nu verblijven op de revalidatieafdeling mogen geen bezoek meer ontvangen. Begin volgende week bekijken wij de situatie opnieuw. De andere Zorgwaard-cliënten op locatie Rembrandt kunnen wel bezoek blijven ontvangen van één vaste bezoeker die een mondmasker draagt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren