Riene Verburgh van de voormalige partij Hart voor Alle Kernen sluit zich aan bij Constructief Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Riene Verburgh was eerder al actief voor het SP, Hart voor Alle Kernen en nu Constructief Hoeksche Waard ( wat tot voor kort nog Cromstrijen 98 HW als naam had ) - Foto Prive
Hoeksche Waard – Na de stekker eruit te trekken van de partij “Hart Voor Alle kernen” die bij de laatste verkiezing 0 zetels haalde  wilde Riene helemaal niet stil gaan zitten. De diepgewortelde behoefte om voor anderen op te komen, is iets wat Verburgh graag wil. Maatschappelijk betrokken blijven, ondanks deze tegenslag.

Na een goed gesprek met Constructief Hoeksche Waard had zij niet lang nodig om zich als lid bij deze partij aan te melden. Zij schreef meteen na het gesprek letterlijk op facebook:Vanavond leuke mensen leren kennen, die ook zo denken als ik en goede gesprekken gevoerd”.
 
Werner de Jong, fractievoorzitter van Constructief Hoeksche Waard, geeft aan dat met de komst van Riene aan het optimaal vertegenwoordigen van alle inwoners in de Hoeksche Waard nog meer invulling gegeven kan worden en dat dit een mooie positieve ontwikkeling is. Zij past goed bij onze lokale en onafhankelijke partij, omdat zij ook dichtbij de inwoners staat en bij iedereen bekend is. Een sociaal bewogen mens die ook strijdt voor eerlijk en rechtvaardig handelen in het belang van alle inwoners.
Het partijprogramma van haar voormalige partij Hart Voor Alle Kernen sluit wat dat betreft naadloos aan op ons partijprogramma.
 
Onze partij kent geen wurgende partijdiscipline, waardoor leden zich bij ons vrij en goed voelen. Iedereen kan zich dus aanmelden. Het is duidelijk waarom ik vrij snel lid ben geworden, aldus Riene Verburgh.
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren