Echtpaar De Zeeuw-Blommers uit ‘s-Gravendeel 60 jaar getrouwd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Dorpswethouder Van Leenen bezocht het echtpaar de Zeeuw - Foto Gemeente HW

‘s-Gravendeel – Op maandag 7 september vierde het echtpaar De Zeeuw-Blommers hun 60-jarig huwelijksjubileum. Reden voor dorpswethouder Piet van Leenen om een felicitatiebezoek te brengen. Voor mevrouw nam hij een mooie bos bloemen mee.

Meneer De Zeeuw (88) is geboren en getogen in ‘s-Gravendeel en mevrouw De Zeeuw- Blommers (83) is geboren en getogen in Dordrecht. Zij leerden elkaar kennen in Dordrecht. De jonge meneer de Zeeuw had al verschillende keren een mooi meisje zien fietsen op het Bagijnhof in Dordrecht. Tijdens het dansen op het Scheffersplein zijn ze met elkaar in gesprek geraakt en na afloop is hij achterop de fiets gesprongen en het stel is sindsdien nooit meer uit elkaar geweest.

Na hun huwelijk vertrokken ze naar Rotterdam

Hier runden zij 40 jaar hun eigen schoenenzaak en behang/verfwinkel, op verschillende locaties in de maasstad. In 1971 verhuisde het echtpaar naar de Hoeksche Waard. Lange tijd woonden ze in Westmaas en sinds 2 jaar in ’s-Gravendeel. Het echtpaar De Zeeuw heeft 2 kinderen, een zoon en een dochter, 2 kleindochters en 2 kleinzoons waar ze ontzettend trots op zijn. Zij klaverjassen graag of spelen een spelletje rummikub. Tot slot geeft meneer De Zeeuw zijn geheim van een goed huwelijk prijs: geef elkaar de ruimte!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren