Tour Wereld Alzheimerdag door de Hoeksche Waard gaat van 4 locaties naar 1 locatie

0
150
Foto Myron Hamming

Oud-Beijerland Op 21 september 2020, Wereld Alzheimerdag, wordt een Tour door de Hoeksche Waard gereden om mensen te informeren over het belang van bewegen voor de hersenen. De Tour is georganiseerd door de projectgroep Dementievriendelijke Hoeksche Waard. We doen dit niet, zoals we wilden, op 4 locaties, maar op 1 locatie, namelijk de Open Waard in Oud-Beijerland.

Myron Hamming, bewegingsagoog en spoken word-artiest, heeft samen met neuropsycholoog Erik Scherder de Beweeggids geschreven en komt deze dag met ons mee. Hij zal op zijn bevlogen wijze mensen vertellen hoe ze door dagelijkse dingen te doen ook bewegen en toelichten wat de Beweeggids biedt.

14:00 – 15:30 uur:        Alerimus locatie Open Waard in Oud-Beijerland

Wilt u erbij zijn? Dan kunt u zich aanmelden via de website van Welzijn HW. We vragen u in verband met de richtlijnen van het RIVM contactgegevens achter te laten en niet te komen als u klachten heeft.

We zien u graag op 21 september, Wereld Alzheimerdag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.