Extra coronamaatregelen locatie Rembrandt voorlopig ongewijzigd vanwege nieuwe besmetting bij medewerker

1608
Foto Zorgwaard

Vorige week leek het erop dat Zorgwaard  vanaf vandaag de extra voorzorgsmaatregelen op locatie Rembrandt mogelijk zouden kunnen versoepelen. Vanwege een nieuwe coronabesmetting bij een medewerker van de afdeling geriatrische revalidatiezorg (GRZ) doet Zorgwaard dat voorlopig niet. Sinds donderdag is er ook een cliënt uit de Rembrandt overleden door het Coronavirus.

We handhaven alle huidige maatregelen op locatie Rembrandt tot nadere berichtgeving. Alle GRZ-cliënten zonder isolatieverpleging hebben wij inmiddels preventief laten testen. Ook de medewerkers die vorige week op de afdeling GRZ werkzaamheden hebben verricht, laten zich testen. De preventieve tests die we eerder deden bij de medewerkers van team horeca zijn gelukkig negatief en daarom is het restaurant op locatie ’t Huys te Hoecke in Puttershoek weer open sinds afgelopen donderdag.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.