Ook Zuid-Holland Zuid binnenkort naar ‘zorgelijk’ Risiconiveau 2

6716
Foto Pixabay
De Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid gaat binnenkort naar risiconiveau 2, beter bekend als ‘zorgelijk’. Dat meldt de NOS. Vorige week kreeg Rotterdam-Rijnmond al dit stempel, met strengere coronamaatregelen.In de regio’s zal de horeca eerder moeten sluiten en worden samenkomsten beperkt tot vijftig man. Vrijdagmiddag zal Wouter Kolff van de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid tijdens een persbijeenkomst meer duidelijkheid geven over de Corona-aanpak in onze regio 
 

 

Dat ook Zuid-Holland Zuid betiteld wordt als ‘zorgelijk’ is niet geheel een verrassing. Burgemeester Kolff van Dordrecht, de voorzitter van de Veiligheidsregio ZHZ, hintte er vorige week al op via Twitter. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.