Gezond Natuur Wandelen vanaf Klein Profijt

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – De maandelijkse wandeling van Gezond Natuur Wandelen staat gepland op zondag 4 oktober. Bij natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11 in Oud-Beijerland staan de enthousiaste vrijwillige wandelbegeleiders van Gezond Natuur Wandelen om 15.00 uur voor u klaar om met u een mooie wandeling te gaan maken. Deze wandeling is elke eerste zondag van de maand vanaf Klein Profijt.

De wandelbegeleiders zoeken een mooie route uit en wandelen een uur op een rustig tempo (circa 3 a 4 km per uur). Onderweg is er altijd wel iets te vertellen over wat men ziet in de natuur. Na afloop is er gelegenheid om samen nog iets te drinken. De wandelingen zijn gratis, alleen de eventuele versnaperingen na afloop zijn voor eigen rekening. De richtlijnen van RIVM worden aangehouden. Aanmelden voor de wandelingen is momenteel wel nodig en dit kan door contact op te nemen met Bianca den Ouden 06-45653886 (het liefst via whatsapp of sms). Als u interesse heeft om vrijwilliger te worden bij een van de wandelingen kunt u ook contact opnemen.

In Puttershoek, Strijen en Oud-Beijerland zijn wekelijkse Gezond Natuur Wandelingen. Kijk ook op www.welzijnhw.nl

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.