Workshop Shogi op zaterdag 14 november in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum

90
Afbeelding Bibliotheek HW

Oud-Beijerland –  SHOGI, het oeroude spel van de Samoerais is nu uit te proberen in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum op zaterdagmiddag 14 november. Iedereen is welkom om dit boeiende spel te komen spelen. Na een korte introductie ga je meteen aan de slag. Misschien heb jij wel meer strategisch inzicht dan je ouders…?

Shogi is een uit Japan afkomstig, strategisch en uitdagend spel dat vroeger gespeeld werd door de Samoerais. Deze uitstekend getrainde vechtersbazen moesten het niet alleen hebben van hun spierkracht maar ook van hun denkkracht. Shogi betekent letterlijk ‘het spel van de generaals’ en wordt al eeuwenlang gespeeld. Ook nu zijn er wereldwijd miljoenen spelers.

Shogi is een zeer boeiend spel dat iedereen kan leren, waarbij creativiteit en een competitieve instelling ruimschoots de kans krijgen. De Nederlandse Shogi bond geeft op zaterdag 14 november in de Bibliotheek van Oud-Beijerland Centrum een kennismakingsworkshop met dit uitdagende spel dat geschikt is voor jong en oud.

Graag aanmelden via de agenda van de www.debhw.nl. Deze leuke middag begint om 13:30 uur en eindigt om 16.30 uur. Kosten bedragen € 2,00 met biebpas en € 4,00 zonder.

I.v.m. corona maatregelen zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Maximaal 4 volwassenen of jongeren en 10 kinderen (8-12).

Tot ziens in de Bibliotheek !

De Corona richtlijnen worden gevolgd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.