De Hoogheerlijkheid viert de Nationale Kaasweek!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Oud-Beijerland – Bij de meermaals bekroonde speciaalzaak, De Hoogheerlijkheid, wordt van 2 t/m 8 november de Nationale Kaasweek gevierd.In deze week gaat het team van onze winkel feestelijk aan de slag met kaas, één van de grootste producten van Nederland.

Een product waarvan de gemiddelde inwoner van Nederland 17 kilo per jaar van eet, verdient het om eens per jaar in het zonnetje gezet te worden. Maar naast de kazen worden ook de klanten in het zonnetje gezet. Tijdens de Nationale Kaasweek laten wij onze klanten kennis maken met de diversiteit aan kazen, ontvangen kinderen een leuke kleurplaat en ontvang je bij aankoop van meerdere kazen een kaasbegeleider cadeau!
 
“Kaas is een supergezond product en heeft niet voor niets een plek in de schijf van vijf” aldus Gerard Boender. Kaas levert samen met de melk en melkproducten gemiddeld ongeveer 60% van de dagelijkse inname van calcium. En 40% van die van vitamine B12. Zuivel is daardoor belangrijk voor een gezonde voeding in Nederland, heeft het Voedingscentrum vastgesteld.
 
“Het hele jaar door zorgen wij voor de meest lekkere en bijzondere binnen- en buitenlandse kazen, maar nu tijdens de Nationale Kaasweek doen wij daar natuurlijk een schepje bovenop. Uiteraard hopen wij dan ook graag iedereen uit de Hoeksche Waard en omstreken kennis te kunnen laten maken met de lekkerste kazen tijdens de Nationale Kaasweek.” aldus Gerard Boender.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren