Activiteiten ’t Huys te Hoecke weer opgestart en bij de Rembrandt stopgezet vanwege nieuwe coronabesmettingen

1097
Foto Zorgwaard

HOEKSCHE WAARD – Het coronavirus houdt ons allemaal flink bezig. Op de dag dat Zorgwaard tot het besluit over konden gaan om de meeste activiteiten op locatie ’t Huys te Hoecke in Puttershoek weer te hervatten, moesten ze tegelijkertijd besluiten dat de activiteiten op locatie Rembrandt in Oud-Beijerland weer stopgezet moeten worden vanwege nieuwe coronabesmettingen.

Hervatting activiteiten locatie ’t Huys te Hoecke Puttershoek
Met ingang van woensdag 4 november heeft Zorgwaard diverse activiteiten op locatie ’t Huys te Hoecke hervat, omdat er geen cliënten meer zijn met een coronabesmetting. Dit betekent dat de kapper en pedicure weer open zijn. Ook start Zorgwaard weer met de eerstelijnsactiviteiten en de welzijnsactiviteiten voor de cliënten die bij hun wonen. De openbaar toegankelijke welzijnsactiviteiten worden in een later stadium hervat. Het restaurant valt onder horeca en blijft daarom voorlopig gesloten. Ook de bibliotheek is, in lijn met de overheidsmaatregelen die dinsdagavond zijn afgekondigd, gesloten.

Stopzetten activiteiten locatie Rembrandt Oud-Beijerland
Helaas heeft Zorgwaard deze week op locatie Rembrandt op de afdeling somatiek te maken gekregen met coronabesmettingen bij diverse cliënten. Zorgwaard is bezig met het testen van alle cliënten van deze afdeling en ook alle medewerkers. Vanwege het aantal besmettingen zijn de  activiteiten op locatie Rembrandt per direct stopgezet. Dit betekent dat de kapper tot nader order dicht is. Ook gaan de openbaar toegankelijke welzijnsactiviteiten voorlopig niet door. De de eerstelijnsactiviteiten gaan voorlopig wel gewoon door. Het restaurant valt onder horeca en is om die reden sowieso voorlopig gesloten. Ook de bibliotheek is vanwege landelijke coronamaatregelen voorlopig gesloten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.