Festivalorganisator uit Heinenoord bakt Oliebollen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
2 werknemers van DB Workwear mochten bij hun buurman de eerste oliebollen proeven! - Foto The Zoo Events

HEINENOORD – The Zoo Catering & Events maakt er in december een feestje van aan de Boonsweg in Heinenoord. Waar het bedrijf normaliter 20 festivals per jaar organiseert en de catering verzorgt van minstens 50 grote evenementen, lag het werk nu vanwege Corona een heel seizoen stil. Maar stilzitten is niets voor hen en dus zochten zij naar nieuwe manieren om hun personeel en materialen in te zetten. Vanuit een omgebouwde foodtruck bakken ze nu elke dag van 10:00 tot 18:00 verse oliebollen. 

“Een van onze foodtrucks hebben we omgebouwd tot oliebollentruck en straalt in december op ons coronaproof mini festivalterrein aan de Boonsweg.” Een feestje om te halen, maar vooral erg lekker om te eten. Met een kerstboom van 6 meter, enorme opblaasbare kerstman en volop lichtjes waan je je op een winters festivalterrein. “Onze kracht ligt normaliter ook bij het creëren van belevenissen waarbij lekker eten centraal staat, en daar zetten we nu natuurlijk ook op in! Geheel coronaproof kunnen mensen hun oliebollen, appelbeignets en Berliner bollen halen in gezellige, winterse sfeer”. 

Het is ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Geef je bestelling door via www.thezoo.nl/oliebollen en voorkom het om lang in de rij te staan. 

Algemene informatie Adres: Boonsweg 10, Heinenoord Openingstijden: Ma t/m za van 10:00 tot 18:00 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren