De afvalkalender 2021 van de RAD Hoeksche Waard voor alle dorpen in de Hoeksche Waard kun je hier downloaden

14590

HOEKSCHE WAARD – De RAD werkt aan routeoptimalisatie, waardoor er veel gaat veranderen met betrekking tot de ophaaldag van het afval. Dit betekent voor veel huishoudens dat de RAD op een andere dag het afval komt ophalen. De afvalkalender komt dit jaar niet per post en er is onlangs een App gelanceerd door de RAD Hoeksche Waard.

Download ophaalschema 2020

Met de komst van de RAD app wordt de kalender niet meer automatisch verstuurd met de post. 

Download de RAD app

De app kan je vinden in de App Store of Google Play Store via RAD HW.Met de RAD app krijg je automatisch een herinnering wanneer de PMD-zak of container aangeboden kan worden. Deze app bevat de juiste afvalkalender voor jouw adres.

QR Code RAD APP


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.