Eetse Hoeksche Waard in Klaaswaal met kerst geopend voor afhaal en bezorgen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Klaaswaal – Met Kerst is Eetse Hoeksche Waard in Klaaswaal geopend voor afhalen en bezorgen! Dit jaar kunt u kiezen uit de gerechten van onze huidige afhaallijst. Voor bezorgingen rekenen wij €2,50 extra per bestelling.


Onze openingstijden:

  • Kerstavond (24 dec): 14:00 – 20:30
  • 1e Kerstdag (25 dec): 12:00 – 20:30
  • 2e Kerstdag (26 dec): 12:00 – 20:30

LET OP! Ook dit jaar werken wij met reserveringen om de drukte te spreiden. ???? ????? ??????????? ??????? ??? ??? ?? ?? ??? ???????? ?? ?????????? ??????? ? ?? ??????????????? ???? ????????: ????-??????. Doe dit zo snel mogelijk, want VOL = VOL! Ook als u nog niet weet wat u wilt bestellen, kunt u alvast een tijdslot bij ons reserveren!

Bij het reserveren van een datum en tijdslot krijgt u van ons een ??????????????????. Pas dan kunt u een kerst bestelling plaatsen. Bestellen kan zowel telefonisch als via onze bestelpagina: eetse.sitedish.shop ???? ??????????: ??????? ?????? ??? ?????????? ?????????????????? ??? ?? ??????????!

Bekijk goed de instructies op bijgevoegde foto als u uw kerstdiner online vooruit wilt bestellen.

Bestelt u zonder reserveringsnummer of op de feestdag zelf, dan kunnen wij niet garanderen dat we uw bestelling op het door u gevraagde tijdstip kunnen leveren. Plaats uw bestelling daarom tijdig!

Ondanks dat het dit jaar allemaal anders gaat dan normaal, hopen wij er toch een gezellig kerstfeest met u van te maken!

Eetse Hoekschewaard
Rijksstraatweg 30
3286 LS Klaaswaal


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren