Nieuwe hoofdsponsors voor de de Oud-Beijerlandse korfbalvereniging Korbatjo

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Alle betrokkenen (corona proof): staand v.l.n.r.: Kelly de Vos, Leen Hokke (Sponsor-& PR-commissie), Emre Kilic (directeur Detalis), Tijmen Vinke (Korbatjo en werkzaam bij Detalis); zittend v.l.n.r.: Evert Markhorst en Abdelillah Ayad - Foto Korbatjo

Oud-Beijerland – Met ingang van 1 januari 2021 heeft Korbatjo twee nieuwe co-hoofdsponsors: De Hypotheker uit Oud-Beijerland en Aannemersbedrijf Detalis uit Capelle aan den IJssel. De Hypotheker is al jarenlang bij Korbatjo betrokken, onder andere als shirtsponsor. Aannemersbedrijf Detalis is een nieuwe sponsor voor de Oud-Beijerlandse korfbalvereniging.

Beide bedrijven zullen, zodra de competitie wordt hervat, voortaan met hun logo’s op de kleding en tassen van Korbatjo 1 te zien zijn.

De datum waarop het vlaggenschip van Korbatjo met de nieuwe kleding gaat spelen is vanwege corona nog onzeker. Daarom is het enorm te prijzen dat beide bedrijven in deze onzekere tijd hun vertrouwen in de samenwerking met Korbatjo hebben uitgesproken. Het bestuur en de Sponsor- & PR-commissie van Korbatjo zijn erg blij met de sponsoring door deze bedrijven en verheugen zich zeer op de samenwerking.

Enkele weken geleden zijn de handtekeningen onder de contracten gezet door de directeuren Abdelillah Ayad (Aannemersbedrijf Detalis) en Evert Markhorst (De Hypotheker). 

 
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren