Feestelijke dag voor de jarige Juf Margreet van basisschool de Vliet in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Klaaswaal – Je wordt maar 1x 65 dat vier je als juf het liefste thuis en met de kinderen op school. Beide is vandaag de dag een ware uitdaging. Thuis mag je 3 gasten ontvangen en de school is gesloten. Gelukkig weten het team, de kinderen en de ouders/verzorgers van ‘De Vliet’ in Klaaswaal heel goed hoe ze met een uitdaging om moeten gaan.

Geheel in het geheim kochten, maakten en schreven de kinderen, ouders/verzorgers en collega’s een kaartje voor de juf. In totaal 65 kaarten.Alle gezinnen ontvingen een bingokaart en een link naar een speciale verjaardagsMeet en om 11.00 op dinsdag 5 januari zat iedereen klaar voor de verjaardag van juf Margreet.

Juf Machteld was naar het huis van de jarige gereden om haar te verrassen en dat lukte.
Na de felicitaties was het tijd voor de bingo. De meester en de juffen lazen ieder een stukje van een speciaal geschreven verhaal voor. Een verhaal over de winters zoals ze waren toen de juf nog klein was. Een verhaal over een winter met sneeuw en met heel veel getallen.
Toen juf Margreet bingo had kreeg ze een cadeaumand aangeboden.

Na de bingo bedankte de juf iedereen voor dit leuke moment en beloofde te trakteren zodra het weer kan. Dat vonden de kinderen natuurlijk een heel goed plan.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.