Uitslag poll: Inwoners Hoeksche Waard kijken uit naar de komst van glasvezel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Eric Vos (CEO E-Fiber) en Paul Boogaard (wethouder Economie) zijn verheugd met de komst van glasvezel in de Hoeksche Waard. - Foto Gemeente Hoeksche Waard

HOEKSCHE WAARD – De voorbereidingen voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard zijn in volle gang! Halverwege 2021 gaat E-Fiber van start met de aanleg met glasvezel wat zorgt voor niet alleen een snellere internetverbinding maar ook een stabielere verbinding. 55 procent van de stemmers van de poll willen eerst nog wel even de prijzen en aanbieders afwachten, 38 procent zegt zeker over te stappen en 7 procent geeft aan tevreden te zijn met de huidige internet verbinding

Bekijk hieronder de uitslag van de poll die wie afgelopen 4 dagen online hadden staan.

De voorbereidingen voor de aanleg van een nieuw glasvezelnetwerk in Hoeksche Waard zijn in volle gang! Stap jij straks over naar glasvezel ?

  • Ik wacht eerst de prijzen af van de beschikbare abonnementen en aanbieders (55%, 403 Stemmen)
  • Ja ik stap over (38%, 283 Stemmen)
  • Nee ik ben tevreden met mijn huidige verbinding (7%, 52 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 738

Laden ... Laden ...

De gemeente Hoeksche Waard tekende in december een samenwerkingsovereenkomst met E-Fiber . Binnenkort vind je hier meer informatie over welke providers beschikbaar zijn en hoe je een abonnement af kunt sluiten.

Lees ook: E-Fiber van start met glasvezel in de Hoeksche Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren