Cupcake Challenge op basisschool De Boomgaard

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Mijnsheerenland – Afgelopen week kregen de kinderen een brief met een boodschap. Woensdag stond er voor alle kinderen van De Boomgaard een verrassing klaar. Wat deze verrassing was, zou nog even geheim blijven.

Woensdag was het dan eindelijk zover. De kinderen van basisschool De Boomgaard in Mijnsheerenland mochten een verrassing komen ophalen. Al een aantal dagen zaten de kinderen in spanning, want wat zou deze verrassing zijn? De kinderen konden hun verrassing ophalen door middel van een drivethrough.

Ondanks de regen stonden de juffen en de moeders van de ouderraad klaar met kleurrijke tasjes. In ieder tasje zaten bakspullen voor cupcakes samen met een brief. Door middel van deze brief werden de kinderen door de school uitgedaagd om mee te doen met De Boomgaard Cupcake Challenge. De opdracht was heel simpel. Bak verschillende cupcakes en versier deze zo mooi mogelijk. Maak van de mooiste cupcake een foto en stuur deze naar de juf. Uit alle inzendingen wordt in iedere groep de mooiste cupcake gekozen. De winnaar mag zich Cupcake bakker van de klas noemen.

Daarnaast moesten de kinderen er een aantal extra bakken om hun ouders in het zonnetje te zetten. De vaders en moeders hebben hun kinderen tenslotte afgelopen periode zo goed geholpen bij het lesgeven. Op deze manier worden de ouders door de kinderen en de school in het zonnetje gezet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren