Bloemisterij De Drie Lelies lanceert een webshop voor het bestellen van boeketten en rouwwerk

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Bloemisterij de Drie Lelies
Puttershoek – Bestellen bij Bloemisterij De Drie Lelies kon tot voor kort alleen per telefoon, email, via het contactformulier op de website of via Facebook, maar nu ook via de webshop via www.bloemisterijdedrielelies.nl
 

De eerste 2 weken van dit jaar zijn wij dicht geweest. In deze periode hebben wij o.a. een aantal dagen fotosessies gehad voor het assortiment dat wij in eerste instantie op de webshop zouden willen laten zien. Deze collectie bestaat nu uit 2 onderdelen nl. de boeketten en rouwwerk. Al deze boeketten en rouwwerk zijn gefotografeerd door een professionele fotograaf.
 
Al deze boeketten en rouwwerk zijn bij ons in de winkel gemaakt. Het geeft een goed beeld van hetgeen wij als bloemisterij kunnen aanbieden. In de loop van de tijd zullen er steeds nieuwe boeketten en rouwstukken bij komen. 
 
‘Bloemisterij De Drie Lelies beschikt het gehele jaar over een ruim assortiment aan exclusieve bloemen. Hier maken wij de mooiste boeketten van, welke aan al uw wensen voldoen. De aangeboden boeketten zullen wij zo getrouw mogelijk samenstellen, al naar gelang de beschikbaarheid van deze bloemen in het seizoen.”
 
“Wij maken voor u een rouwstuk dat past bij de gelegenheid. Dit kan zijn door gebruik te maken van kleur, vorm en stijl. Als u een voorwerp heeft dat u in een rouwstuk verwerkt wilt hebben wat kenmerkend voor de overledene is, dan is dat natuurlijk mogelijk en maakt het rouwstuk persoonlijker. Wij komen ook bij u langs als u over een rouwstuk meer informatie wilt.”
 
Kijk gerust eens rond op onze webshop en laat u inspireren door de natuur en met liefde gecreëerde stukken. (www.bloemisterijdedrielelies.nl)

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren