Werkzaamheden rondom de Kiltunnel in maart en april

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Wegschap Tunnel Dordtse Kil

‘s-Gravendeel / Dordrecht – In maart en april worden onder andere onder andere de kabelgoten en detectielussen aangelegd waardoor er hinder kan ontstaan voor de tunnelgebruikers van de Kiltunnel.

De werkzaamheden zijn gepland in de weekenden van:

  • Vrijdag 9 april vanaf 20.00 uur tot en met maandag 12 april 5.00 uur;
  • Vrijdag 16 april vanaf 20.00 uur tot en met maandag 19 april 5.00 uur

Daarnaast zal er in de periode van 29 maart 2021 tot en met 26 april 2021 een aantal nachten gewerkt worden. De exacte data van de nachtwerkzaamheden zullen uiterlijk 29 maart terug te vinden zijn op onze website en in onze app.

Foto: Wegschap Tunnel Dordtse Kil

Omleiding bussen en tractoren

In verband met werkzaamheden aan het fietspad in de richting van ‘s-Gravendeel is er een omleiding voor bussen en tractoren. 

Deze omleiding is van 1 maart 2021 7.00 uur tot 1 april 2021 17.00 uur. Volg de borden om via de juiste route te rijden. 

Afsluiting tolstraat 4 en opwaardeerstation

Tolstraat 4 in de richting van ‘s-Gravendeel gaat per maandag 15 maart 2021 vanaf 06:00 uur uit bedrijf en is dan NIET meer beschikbaar voor verkeer. Deze afsluiting duurt tot 17 mei.

In de week van 22 maart tot en met 26 maart zullen beide opwaardeerstations worden verplaatst. Tijdens deze werkzaamheden is het op bepaalde momenten alleen mogelijk om op te waarderen bij de tolbeambte. 

Hou de site en app in de gaten voor het laatste nieuws.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren