Burgemeester Bram van Hemmen bezoekt kinderdagverblijf Villa Gravin in Oud-Beijerland na reanimatie kind

1294
Burgemeester van Hemmen op bezoek bij het kinderdagverblijf - Foto Kivido

Oud-Beijerland – Medewerkers van kinderdagverblijf Villa Gravin in Oud-Beijerland hebben vandaag bezoek gehad van Burgemeester Bram van Hemmen nadat ze twee weken geleden het leven gered hebben van een kindje dat onwel werd. Twee medewerkers wisten het kind te reanimeren. Bram van Hemmen van prees de medewerkers om hun kordate optreden.

Tijdens het eetmoment rond het middaguur werd plots een van de kinderen in de groep onwel.Daarop hadden de medewerker direct de hulpdiensten ingeschakeld en op de gang, uit het zicht van de andere kinderen, reanimatie toegepast. Alles is gelukkig goed gekomen met het kind.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.