Zaaidag bij TotalisNaturales in Strijen

334
Foto PR

STRIJEN – Komende week is het Nationale Zaaidag, een initiatief van De Bijenstichting en Stichting Bijenvrienden. Zij roepen particulieren, gemeenten, agrariërs, scholen en andere grondbezitters op om bloemstroken aan te leggen zodat er één groot bloemenlint voor bijen ontstaat.Natuurlijk wil TotalisNaturales hier graag aan bijdragen. Daarom vieren wij zaterdag 24 april Zaaidag.

Voor iedere bezoeker is er een gratis huls met bloemzaad. Zoals je weet houden wij niet van verspillen. Daarom hergebruiken we de hulzen van de hagelpatronen. We doen er kruiden in en nu ook bloemzaad.Daarnaast kunnen kinderen gratis zaadbommen maken met zaad voor bijenbloemen.

Ook is het een mooie gelegenheid om het reeds opgegroeide zaaigoed en andere plantjes die goed zijn voor de bijen en andere insecten onder de aandacht te brengen.Twee verkopers hebben verschillende soorten planten: Danielle heeft pepers en tomaten plantjes. En Happy Bee verkoopt viburnums, Diervilla Honeybee en bessenstruiken, allemaal insecten trekkende planten.

Ook tijdens deze speciale zaaidag worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Dit betekent dat je af en toe even op je beurt moet wachten.
 
Graag tot ziens op zaterdag 24 april op de Oudendijk 47 te Strijen. We zijn op deze dag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.