Een veilige start van de 52e Zonnebloemloterij 2021 in de Hoeksche Waard!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

De Zonnebloem is er voor mensen met een lichamelijke beperking. Deze groep is extra hard getroffen door corona: zij zijn al beperkt in hun bewegingsvrijheid en ook alle activiteiten die de vrijwilligers in de Hoeksche Waard normaal gesproken organiseren konden niet doorgaan. Om toch in contact te blijven worden voortdurend creatieve acties ondernomen om de deelnemers aangesloten te houden bij de samenleving. En daar is geld voor nodig.Iedereen die Zonnebloemloten koopt, steunt het mooie vrijwilligerswerk. Vanaf 20 april starten de vrijwilligers met de verkoop van de loten in de Hoeksche Waard.

Contactloos loten kopen

De veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers is topprioriteit en daarom zijn er ook veilige manieren om de Zonnebloemloten te kopen.Als vrijwilligers u bezoeken kunt u behalve contant eventueel met een QR-code betalen.

Ook kunt loten bestellen via uw PC, tablet of smartphoneworden. U kunt dit doen via de website www.zonnebloem.nl/loterij.De opbrengst van de loten is bestemd voor het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem.

Mooie prijzenpot

Natuurlijk speelt men mee om het mooie werk van de Zonnebloemvrijwilligers te steunen, maar we zijn ook trots op het geweldige prijzenpakket: nieuwe prijzen, zoals vakantie in het Beekse Bergen Safari Resort, een dagje uit bij Tuinen Appeltern, handige keukenapparaten zoals een airfryer en een originele Zonnebloem thermosfles.
De trekking vindt plaats op 8 november 2021.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren